Tika rekonstruēta lēni nogatavināto un dzirkstošo vīnu ražotne.
„Cricova” vīna darītava svinēja savas dibināšanas 60. gadadienu – 60 izcilības un profesionalitātes gadus.
Tika pārbūvēta vīnogu pirmapstrādes ražotne.
Tika ieviesta ISO 22000 pārtikas drošības pārvaldības sistēma.
Tika ieviesta ISO 9001 sistēma.
Tika atjaunots „Cricova” degustāciju centrs.
Vīna darītava akciju sabiedrība „Cricova” tika pasludināta par valsts nacionālo kultūras mantojumu.
Uzņēmumam piešķīra (Moldovas) Republikas Ordeni.
Uzņēmuma paša īpaši moderno plantāciju un no vīrusiem atbrīvoto klonu materiālās bāzes izstrāde.
Tika nodibināts biznesa un tūrisma centrs „Cricova-Vin”.
Pāreja no centralizēti plānotas ekonomikas uz tirgus ekonomikas vērtībām.
Tika nodibināts uzņēmums, kas ražo autentisku dzirkstošo vīnu.
Ražošanas jaudas palielināšana un pieeja pasaules tirgiem.
Tika nodibināta vīnogu audzēšanas un vīna darīšanas asociācija. Vīnogu plantāciju platība tika ievērojami palielināta.
Klasisko dzirkstošo vīnu sāka ražot rūpnieciskā apjomā.
Krikovas vīna kolekciju izveidoja no Moldovas vīna kolekcijas un Gēringa reto vīnu kolekcijas, ko PSRS ieguva kā kompensāciju pēc 2. pasaules kara.
Tika nodibināta vīna darītava akciju sabiedrība „Cricova”.
Akadēmiķis Petru Ungureanu veica pirmos eksperimentus akmens alās. Nogatavināšanai novietoja pirmo klasisko dzirkstošo vīnu partiju.